Eelroad

Oliivipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Oliivipirukas on teravate elamuste otsijate lemmik veini kõrvale.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Haki või ja jahu. Lisa vesi ja näpi tainaks. Suru tainas 24 cm läbimõõduga lahtikäiva vormi põhja. Pane 30 minutiks külma. Koori sibulad ja lõika viiludeks, lõika porru ratasteks. Kuumuta sibulaid ja porrut nõrgal kuumusel õlis. Puista üle rosmariiniga. Vahusta omavahel munad, piim, hapukoor ja riivjuust. Küpseta pirukapõhja ahjus 225°C juures 8-10 minutit. Vala sibulad ja tükeldatud oliivid eelküpsetatud põhjale ning murenda peale sinihallitusjuust. Vala üle muna-piima seguga. Küpseta ahju allosas 225°C juures 40 minutit. Serveeri soovitatavalt soojana. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa