Eelroad

Juustu-veiselihasalat

Keskmine hinne: 3.57 Allikas: 100 rooga
Salat sobib söömiseks nii iseseisva roana kui ka leiva peal. Hapukas tarretis annab sellele võrratu maitsenüansi.
Kogus: 1 portsjon
Tarretise valmistamiseks paisuta želatiini külmas vees ja sulata kuuma vee vannil üles. Sega see hapu kontsentreeritud mahlaga ja pane vähemalt ööpäevaks külma, nii saad tugevama želee.
Lõika kõik salatiained ribadeks, juustu võid ka jämedama riiviga riivida. Viimasena lisa tükeldatud tarretis. Sega salatikomponendid koos kastmega ettevaatlikult läbi ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Livs 09.veeb 2012 10:20
Töötasin ise selles restoranis ja võin lisada,et see salat jahisaalis sisaldas metslooma tailiha ja selle salati autor oli Nikolai Võskevit?, restorani peakokk! Oli tõesti väga hea ja rahva lemmik!
Liz 27.aug 2011 16:41
"Nõuka" ajal oli selle salati nimi "Nikolai - salat" ja pakuti seda Tallinna hotelli Jahisaalis. Super hea oli, siiamaani maitse meeles.:Y
1