Eelroad

Sibulasupp viljateradega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
See supp on suurepäraseks näiteks keedetud viljaterade kasutamisest. Võid kasutada erinevaid vilju, aga kaeraterad maitsevad selles supis eriti hästi.
Kogus: 1 portsjon
4 sibulat
2 sl õli
1,5 tl karrit
2 dl keedetud kaerateri
1 l keeva vett 
jahvatatud muskaati
soola ja/või ürdisoola
1 dl 10% hapukoort
peenestatud siledaid petersellilehti
Lõika kooritud sibulad peeneks; kuumuta keedunõu põhjas õliga läbipaistvaks. 
Kalla peale kuum vesi, aja keema ja keeda väikesel tulel 5 minutit; seejärel lisa juurde maitseained ja keeda veel 5 minutit.
Pane potti ka keedetud kaeraterad ning lase supil uuesti keema tõusta.
Serveerimisel raputa peale hakitud petersellilehti ja tõsta igasse taldrikusse kuhjaga lusikatäis hapukoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa