Eelroad

Köögiviljapirukas punapeediga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Punapeediga köögiviljapirukas maitseb kõige paremini ahjusoojana.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Taina valmistamiseks haki või ja jahu noaga hästi peeneks puruks. Lisa hakitud pähklid, sool ja vesi ning suru kokku tainaks. Pane umbes pooleks tunniks külma. Rulli tainas ja suru 28 cm läbimõõduga vormi põhja ja külgedele. Torka kahvliga põhjale augud ning küpseta ahjus 225°C juures 10 minutit. Täidise valmistamiseks haki sibul ja hauta 1-2 minutit võis. Lisa viiludeks lõigatud suvikõrvits ja seened. Pruunista 5 minutit. Sega hulka koor, purustatud küüslauguküüs, sool ja pipar. Jahuta. Kata pirukapõhi riivitud peediga. Vala peale täidis. Riputa üle riivjuustuga. Küpseta ahjus 225°C juures 25 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa