Eelroad

Broileripirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kõige parem on pirukas äsja ahjust võetuna ja koos toorsalatiga. Nii on see toitvaks kõhutäieks kogu perele.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Näpi rasvaine ja jahu. Lisa sool ja kohupiim ning sega ühtlaseks tainaks. Lase seista külmas vähemalt 30 minutit. Puhasta grillkana nahast ja luudest. Lõika liha väikesteks tükkideks. Tükelda porru ja paprika. Rulli tainas lahti ja kata 2/3 tainaga ümmargune või piklik ahjuvorm. Lao põhjale porru, paprika, seeneviilud, herned ja kanatükid. Raputa vahele riivjuustu. Vahusta munad ja maitsesta soola, sidrunipipra ja paprikapulbriga. Vala vormi. Kata pirukas ülejäänud tainaga. Kaunista tainaribadega. Määri pealt munaga. Torka kahvliga augud sisse. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kliivia 23.apr 2010 18:50
Väga hea.Seeni ei pannud.Lisasin mehhiko külmutatud segu ja sibulat,kuna soe porru ei maitse.Segasin kõik kokku,ei viitsinud eraldi jamada.Muna ei pannud.Aga järgmine kord panen kindlasti ananassi.Muidugi juust ja ohtralt.
jannza 12.aug 2008 08:55
Mulle meeldis. Grillkana asemel praadisin kanafileed, seened jäid ära, pirukasse läks 2 paprikat ning loomulikult ei kasutanud ma külmutatud herneid, kui poes on saada värskeid herneid. Hea kiire õhtusöök, mida saab järgmine päev ka tööle lõunaks kaasa võtta :) Kindlasti teen veel.
1