Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Sojaidanditest salat

Eelroad

Sojaidanditest salat

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Sojaidanditest salat pirni ja suitsukalkuniga õli-äädikakastmes.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g sojaoa idandid
1 tk Pirn
1 tk Punane sibul
1 kimp Murulauk
150 g suitsutatud kalkunirind
2 sl valge veini äädikas
2 sl šerri
sool
värskelt jahvatatud must pipar
6 sl pähkliõli
2 sl seesamiseemned
1 sl toiduõli
Pese sõelal idandid külma veega ja nõruta korralikult. Koori ja viiluta sibul. Pese pirn, eemalda südamik ning lõika viljaliha õhukesteks viiludeks. Loputa ja haki murulauk. Lõika kalkunirind kuubikuteks. Valmista äädikast, šerrist, soolast, värskelt jahvatatud mustast piprast ja pähkliõlist salatikaste, sega salatiainetega ja lase 15 minutit tõmmata. Rösti seesamiseemned õlis helepruuniks ja riputa salatile.

KOMMENTAARID

meriketark 16.nov 2010 19:51
Väga hea salat saab sellest,ainult kui keegi ise eotab sojaube,siis enne salatile lisamist kuumutage mõni minut kas aurupotis ehk siis vees-laske keema tõusta,sellest piisb.Ja siis loputage,nõrutage ja jahutage,alles siis salati sisse. Ja nii kuumutage sojaoa idusid alati,neid ei sööda kuumutamata!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Sült

Argitoidud
Sült