Eelroad

Artišoki-tomatisalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Artišoki-tomatisalat sibula ja šampinjonidega õli-äädikakastmes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Eemalda artišokkidelt varred ja lõika ära leheotsad. Hõõru lõikekohti kohe sidruniga ja pane seejärel külma sidrunivette. Keeda artišokid kergelt soolases vees umbes 15 minuti jooksul krõmpspehmeks. Koori sibul ja lõika ribadeks. Pese, puhasta ja viiluta šampinjonid. Pese ja poolita tomatid. Sega kokku äädikas, sidrunimahl, sool, värskelt jahvatatud must pipar ja suhkur ning klopi sisse õli. Lõika artišokid kaheksaks ja aseta taldrikutele koos tomatitega (artišokiviil, tomatipoolik, artišokiviil, tomatipoolik jne ringikujuliselt, keskele jäta vaba ruumi). Pane keskele šampinjonid, sibularibad ja basiilikulehed ning vala üle kastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa