Eelroad

Kirju salat kammkarpidega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Suur kokaraamat.
Värvikas salat vermutis hautatud kammkarpidega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika salatsigurist kiilukujuliselt välja juurikas, eralda paar ilusat lehte ja pane kõrvale, ülejäänud lõika ristiviiludeks. Puhasta ja pese punasigur ning rebi lehed suupärasteks tükkideks. Pese, puhasta ja lõika paprika väga väikesteks kuubikuteks. Sega äädikas, sinep, sool ja värskelt jahvatatud must pipar kokku salatikastmeks. Koori ja haki šalottsibul ning lisa kastmesse, klopi sisse õli. Sulata ja viiluta kammkarbid. Sulata pannil või ning prae selles kergelt kammkarpe. Vala peale vermut ja hauta kaane all 2 minutit. Sega salat kastmega ja jaota taldrikutele. Aseta taldriku serva kammkarbid. Redutseeri (keeda kokku) karpide keeduvedelikku ja lisa igale portsjonile 1 tl. Garneeri kõrvalepandud salatsiguri lehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa