Eelroad

Linnulihatäidisega kartulipirukas

Keskmine hinne: 3.59 Allikas: 100 rooga
Maitseb neile, kellele ei meeldi väga rammusad pirukad. Kartulid teevad pirukataina mõnusalt muredaks.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Koori ja riivi kartulid. Sega hulka jahu ning küpsetuspulber. Lisa sulatatud või, munakollased, sool ja piim. Sega ühtlaseks tainaks. Täidise jaoks tükelda linnufilee väikesteks kuubikuteks. Koori ja haki sibul, pruunista võis, lisa fileetükid ja maitseained. Jahuta ning sega hulka munad. Jaga tainas kaheks. Rulli ümmarguseks ja pane üks osa rasvainega määritud lahtikäiva 24 cm läbimõõduga vormi põhja ning äärtele. Jaga peale täidis ja aseta peale teine tainapool. Määri munavalgega. Küpseta ahjus 180°C juures 45 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
M. 06.mai 2014 19:24
Väga maitsev!
1