Eelroad

Krõbe kartulipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Lehttainast kartulipirukas on meeldivalt krõbe, täidis mahlane ja maitsev.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Lõika lehttainast välja ümmargune põhi sellise arvestusega, et see kataks ka vormi ääred. Pane tainaplaat vormi. Pese, koori ja viiluta kartulid. Vahusta ülejäänud täidise ained (välja arvatud juust). Lisa kartuliviilud ja sega. Tõsta kartulid tainale ja vala üle munatäidisega. Vajuta kartuleid veidi. Riputa üle riivjuustuga. Küpseta ahju allosas 200°C juures 50-60 minutit, kuni kartulid on pehmed. Kui kasutad keedetud kartuleid, küpseta pirukat 30 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Redone 14.nov 2008 20:16
Kartulid jäid kõvaks ja natuke maitsetu oli, järgmine kord panen rohkem huvitavaid asju maitseks sisse.
sibrik 15.mai 2005 08:29
Väga hea, soibib pakkuda kohvilauale.
merry2 14.mai 2005 17:41
Ohhh....väga maitsev kindlasti,,,,,,,,a-
ga.....kaloreid kui palju,kas oskad öelda???
1