Eelroad

Spargli-seenesalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed. Mai 2005.
Kevadine sparglisalat austerservikute ja läätsedega.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Loputa läätsed ja keeda neid kergelt soolases vees 8-10 minutit. Kalla vesi ära ning jäta läätsed jahtuma. Puhasta spargel koorimisnoaga liigsest paksust koorest, pane soolaga maitsestatud vette ja lase veel vaid keema tõusta. Kalla vesi ära ning lase sparglil jahtuda. Puhasta seened, lõika väiksemateks tükkideks ja kuumuta pannil rasvaines umbes 5 minutit, maitsesta soola-pipraga. Loputa salat ning rebi väiksemateks tükkideks, jaga taldrikutele. Kasta tomatid korraks keeva vette, eemalda nahk ja lõika sektoriteks. Keeda kanamunad kõvaks, puhasta ning lõika pikuti pooleks. Sega valmis ka kaste ja vala pool sellest tükeldatud salatilehtedele. Jaota spargel, seened ja tomatisektorid salati peale, puista peale läätsed ning pane keskele pool kanamuna. Kalla peale ülejäänud kaste ja serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa