Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kilusalat

Vürtsikilusalat kartuli ja kurgiga. Eesti rahvusroog noorte kokkade tõlgenduses.
Retsept
portsjonile
25 g puhastamata vürtsikilu
37.5 g koorega keedetud kartulid
0.25 tk väike mugulsibul
0.25 tk väike marineeritud kurk
1 tk kooreta keedetud munakollane
kaunistuseks värsket kurki
17.5 g *hapukoor
17.5 majonees
hakitud till
sool
Puhastage vürtsikilud, fileerige nahata fileeks. Keerake fileed rullidena kokku. Kartulid koorige ja lõigake viiludeks, hakkige sibul. Hapukoorest ja majoneesist valmistage kaste. Lisage hakitud tilli, maitsestage soola ja sidrunimahlaga. Serveerige praetaldrikul nii, et kõik salatikomponendid oleksid näha. Taldriku keskele asetage (rõngasvormiga) alumiseks kihiks kartuliviilud, seejärel kilurullid, hakitud sibul ja marineeritud kurgiviilud. Kõikide kihtide vahele pange natuke salatikastet. Kaunistuseks asetage salatile keedetud munarebu, tillioks, vormiga väljavõetud värske kurk ja purustatud pipar.

KOMMENTAARID

Celli16 17.märts 2010 12:29
Sain täna lõunaks tehtud ning tuli suurepärane- mees kiitis ning kõht sai mõnusalt täis. Soovitan!
Putakas 01.veeb 2010 18:37
Tegin sarnast salatit, hakkisin kõik väikesteks tükkideks. Samuti lisasin keedumuna ja värsket kurki. Väga maitsev salat. Hämmastav, et nii vähe levinud.
kriips6 03.juuli 2009 22:31
nüüdseks üks meie pere põhiroogadest. tõeliselt mõnus :)
putukas74 05.märts 2006 19:48
Tegin ja see on oli tõeliselt hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes