Eelroad

Räimerullid fooliumis

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Suurtest räimedest saab imemaitsvad rullid, mida võib serveerida nii oma perele kui ka külalistele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Räimed puhastada ja fileerida. Kalafileed maitsestada soola, pipra ja hakitud tilliga, piserdada sidrunimahlaga ning keerata rulli, iga rulli sisse panna üks šampinjon. Rullid pakkida fooliumisse ja küpsetada ahjus 220°C juures 20 minutit. Räimerulle võib serveerida koos fooliumiga, avades selle pisut. Lisandiks sobivad riisilisand ja ürdikaste, keedetud poolitatud muna ja sidrunilohk. Portsjonid kaunistada maitserohelise ning paprikaribadega. Nii serveerides oleme saanud räimeroa, mida võib ka väga pidulikku menüüsse lülitada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
sibrik 13.juuni 2005 09:12
Väga maitsev,lihtne valmistada.
ANO 09.juuni 2005 22:28
PROOVISIN TEHA,VÄGA HEA.
Tokkroos 31.mai 2005 23:13
Tundub tore retsept, huvitav lisand on igatahes šampinjon, millega koos pole enne räime söönud. Üks märkus - kui räime serveerida KOOS millegagi, antud juhul fooliumiga, siis tuleks vist ka foolium ära süüa. :-(
1