Eelroad

Argipäevased hakkliha-pannileivad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: TT foorum - Maire Suitsu Autor: Toidutare
Kuumad pannileivad
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika sibul hästi peeneks ja sega ülejäänud ainetega kokku.
Rösti leivaviilud rösteris või kuival pannil. 
Jaga hakklihasegu jahtunud saiaviiludele ja määri suure noaga ühtlase kihina laiali.
Segu võiks isegi veidi üle serva ulatuda, kuna hakkliha küpsemisega kaasneb üsna tuntav kokkutõmbumine.
Pane viilud õlisele pannile, hakklihakiht allpool, ning küpseta suhteliselt madalal kuumusel 10 minutit.
Tõsta pruunistunud ja läbiküpsenud hakklihakihiga leivad taldrikutele, liha üleval; aseta peale tomatirattad ja puista üle murulauguga.
Serveeri otsekohe. 
 
Lisandiks:
2 suuremat tomatit
murulauku
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa