Eelroad

Kana-köögiviljapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Plaaditäie maitsvat kanapirukat saad valmistada kergelt ja kiirelt. Serveeri kõrvale kausitäis värsket salatit ja saad maitsva õhtusöögi.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 10 portsjonit
Vooderda suur ahjuplaat lehttainaga ja hoia külmas. Lõika kanaliha ning köögiviljad tükkideks. Kuumuta köögivilju pannil väheses õlis madalal kuumusel 5 minutit. Laota katteained tainale ja riputa peale veidi soola-pipart. Klopi munad hapukoorega, maitsesta soolaga ning vala täidisele. Riputa peale riivjuust. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kümnele sööjale.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Karin 01.mai 2013 17:08
Väga lihtne ja kiirelt tehtav. Pirukas on kevadiselt/suviselt maitsev. Soovitan!
1