Eelroad

Forellimaitseline kartuli-sibulapüreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Kartuli-sibulapüreesupp külmsuitsuforelliga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kooritud kartulid lõigata kuubikuteks, sibulad hakkida. Või sulatada keedunõus, kartulit ja sibulat kuumutada selles mõni minut. Lisada niipalju kalapuljongit, et köögiviljad oleksid kaetud. Keeta tasasel tulel, kuni köögiviljad on pehmed ja püreerida saumikseriga. Maitsestada värskelt jahvatatud valge pipraga. Valmis supile lisada tükeldatud külmsuitsuforell ja koor, supp kuumutada läbi. Vajadusel maitsestada soolaga. Serveerimisel riputada supile hakitud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
angelx 24.märts 2007 20:38
Tõesti väga hea maitsega supp:)
1