Eelroad

Hõrk kanasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Kanasalat pasta, kurgi, marineeritud ploomide, õuna ja munaga hapukoore-majoneesikastmes.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Esmalt valmistada salatikaste ja lasta sel külmikus seista. Broileriliha lõigata suuremateks kuubikuteks, ploomid lõigata pooleks või neljaks. Muna, kurk ja õun suuremateks kuubikuteks. Laiemasse madalasse salatikaussi või vaagnale panna esmalt loputatud ja nõrutatud salatilehed, sellele kihiti salatiained. Kõige alumiseks kihiks pasta, sellele kanaliha, seejärel õun, muna, ploomid ja kurk. Igast komponendist peaks jätkuma kaheks kihiks. Peale riputada kindlasti kanalihatükke ja kurgikuubikuid. Kaste valada salatile, peale riputada hakitud maitserohelist. Salat katta toidukilega ja panna kuni serveerimiseni külmikusse maitsestuma. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
hhh 26.dets 2010 23:20
ehk võib asendada kuivatatud ploomidega
dimple 26.aug 2006 21:42
Mind huvitab, kust saab marineeritud ploome? Vene ajal oli see mu üks lemmikkonserve (Bulgaaria päritolu), ka oli seda pidevalt saada. Nüüd osta või turult ploome ja marineeri ise (mis pole ka just väga lihtne, toetudes L.Remmelga hoidistamise-
raamatule).
1