Eelroad

Porgandisupp ingveri ja küüslauguga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu ja Aed.
Porgandisupp ingveri ja küüslauguga valmib kiiresti ja hõlpsalt. Selle maitse mõjub ergutavalt. Serveerimisel kaunista puhastatud krevettide ja värske tilliga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Puhasta porgandid, sibul ja küüslauk ning haki väikesteks tükkideks. Kuumuta mõne minuti jooksul õlis, aga ära lase pruunistuda. Lisa riivitud ingver ja kuumuta veel üks viiv. Lisa puljong ja vesi ning lase supil kaane all keeda, kuni porgandid on pehmed (10-15 minutit). Lisa köögikreem ja sega saumikseriga ühtlaseks püreeks. Vajadusel lisa vett (suppi seejuures kuumutades), kuni supp on paraja paksusega. Maitsesta soola ja tabascoga. Serveerimisel kaunista puhastatud krevettide ja hakitud värske tilliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siil 20.sept 2012 09:34
Väga hea tuli tõesti. Kasutasin piima ja maitsestamiseks ja kaunistuseks sobis imeliselt natuke kreem balsamiku tabasco asemel, sest supp oli iseenesest mõnusalt vürtsikas
elenora 02.nov 2011 14:26
Väga hea supp. Kasutasin Merevaigu naturaalset juustu ning tobsaco jätsin üldse välja.
1