Eelroad

Sparglisupp koorega

Keskmine hinne: 3.19 Allikas: Targu talita.
Sparglipüreesupp koorega.
Kogus: 1 portsjon
Tehke keedetud sparglid keeduleemes püreeks kas köögikombaini, püreepressi või mikseriga. Lisage koor ning kuumutage keemiseni, vahetevahel segades. Maitsestage soola, pipra ja värskelt riivitud muskaatpähkliga.
Lisavõimalused: 
Keetke sparglitipud eraldi ning kasutage neid supi kaunistuseks. Kasutage kanapuljongi asemel sparglite keeduleent. Maitsestage mustkaatpähkli asemel näpuotsatäie karriga. Kui soovite luksuslikku suppi, segage hulka suitsulõhetükke, singiviile või krevette. Kaunistage supp hakitud tilli, peterselli, murulaugu või õhukeste rohelise sibula rõngastega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kristel 08.juuni 2013 13:14
Väga maitsev ja kiiresti valmiv supp. Asendasin koore toorjuustuga ja lisasin ka veidi suhkrut.
1