Eelroad

Porgandi-plaadipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kuum, maitsev ja mahlane porgandipirukas on asendamatu igal peolaual.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Sega jahu, juust ja pehme või ühtlaseks massiks. Lisa peene nirena vesi ning sega. Vooderda võitatud 26 cm läbimõõduga ümmargune või suurem neljakandiline vorm tainaga ja aseta umbes 10 minutiks külma. Küpseta pirukapõhja ahjus 200°C juures 10 minutit. Haki sibul peeneks. Riivi porgandid jämeda riiviga. Pruunista sibulat ja porgandit umbes 10 minutit õlis. Lisa pressitud küüslauk ning maitsesta soola ja sidrunimahlaga. Vahusta munad, lisa piim ja maitseained. Aseta porganditäidis pirukapõhjale. Raputa peale riivjuustu. Vala üle munaseguga. Tõsta lusikaga peale toorjuustukuhjakesed. Küpseta praeahju allosas 200°C juures 25 minutit.
 Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ulvi 03.nov 2010 15:59
Super hea kook!
Linchik1 03.juuli 2010 13:04
Leidsin vastuse :D aga siiani kasutanud toasooja sulajuustu ja on ka t2itsa OK olnud :D
Linchik1 03.juuli 2010 13:01
OT Tsiku,mis asi siis on toorjuust? mina olen toorjuustuna siiani kasutanud ikka kas Philadelfiat v6i siis Merevaiku..??
teine Maris 19.märts 2010 17:53
Katsetasin. Päris nämma tuli :oP
1