Eelroad

Suitsukalapirukas

Keskmine hinne: 3.69 Allikas: 100 rooga
Juustumaitseline muretainas koos koorese suitsukalatäidisega teeb sellest pirukast maitsva hõrgutise.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Haki jahu võiga. Lisa riivjuust ja vesi. Sega, suru tainapalliks ja pane pooleks tunniks külma. Puhasta ja peenesta kala. Sega tükeldatud paprika, muna, koore, jahu ja riivjuustuga. Maitsesta vajadusel soolaga. Vooderda võiga määritud 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja ääred tainaga. Küpseta praeahjus 225°C juures 10 minutit. Vala täidis põhjale ja küpseta veel 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 26.juuni 2012 13:26
Sama retsept on ka raamatus Nutika perenaise kokaraamat (lk 74), no peab väärt retsept olema, kui seda juba mitmes raamatus levitatakse. Kuigi seal on sama koguse juures märgitud 8 tükki. Ainus muudatus on, et kattes on 2 dl riivjuustu 3dl asemel. Lisaks maitsestamiseks valge pipar ja till.
Päh, 03.apr 2012 08:29
Liiga rasvane :(
Pirru 30.dets 2009 19:36
Muidu hea, aga põhi peab olema midagi muud, sest liiga rasvane plönn on see põhi, täidis väga maitsev :) ilma põhjata kõlbab ka ;)
soorebane 28.jaan 2009 20:14
See pirukas on siis pärit kokaraamatust 100 pirukat. Küpsetasin seda paar aastat tagasi, maitsev oli.
1