Eelroad

Tomati-peekoni plaadipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Imelihtsalt tehtav valmistainast pirukas, mis sobib suurepäraselt kergeks lõunaeineks või toekamaks õhtusöögiks.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Kata küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaat lahtirullitud lehttainaga. Pintselda lahtiklopitud munaga. Torka kahvliga mõned augud sisse. Küpseta praeahjus 220°C juures 10 minutit. Vahepeal lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil. Tõsta peekoniribad eelküpsetatud põhjale ning lao peale viilutatud tomatid. Puista peale pitsamaitseainet ja riivjuustu. Küpseta praeahjus 175°C juures veel 20 minutit. Kaunista värskete basiilikulehtedega. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kadri 29.jaan 2011 22:20
See on pigem pitsa, aga väga hea
tikit 17.juuli 2008 01:06
Väga maitsev.
1