Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Tomati-peekoni plaadipirukas

Eelroad

Tomati-peekoni plaadipirukas

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Imelihtsalt tehtav valmistainast pirukas, mis sobib suurepäraselt kergeks lõunaeineks või toekamaks õhtusöögiks.

40-60 min

Retsept
portsjonile
700 g lehttainas
määrimiseks muna
TÄIDIS
250 g suitsupeekon
3 dl riivjuust
2 sl Pitsamaitseaine
Basiilik (värske)
4 kuni 5 tk (suurt) Tomat
Kata küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaat lahtirullitud lehttainaga. Pintselda lahtiklopitud munaga. Torka kahvliga mõned augud sisse. Küpseta praeahjus 220°C juures 10 minutit. Vahepeal lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil. Tõsta peekoniribad eelküpsetatud põhjale ning lao peale viilutatud tomatid. Puista peale pitsamaitseainet ja riivjuustu. Küpseta praeahjus 175°C juures veel 20 minutit. Kaunista värskete basiilikulehtedega. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

KOMMENTAARID

kadri 29.jaan 2011 22:20
See on pigem pitsa, aga väga hea
tikit 17.juuli 2008 01:06
Väga maitsev.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes