Eelroad

Šampinjonisalat majoneesikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Soome
šampinjonisalat sobib hästi looma- või põdralihaga.
Kogus: 1 portsjon
Valged värsked šampinjonid puhastada (neid märjaks tegemata) ja lõigata viiludeks. Paksu põhjaga kastrulis ajada kuumaks 1 sl taimeõli, lisada šampinjonid, valada need üle sidrunimahlaga ning segada tasasel tulel, et seened küpseksid omas mahlas. Seeni mitte purustada! Pärast jahutada maha. Valmistada majoneesikaste. Munakollane vahustada, lisada sidrunimahl, sinepipulber ja maitseained. Kui ained on vahustatud, lisada peene nirena taimeõli. Et majonees õnnestuks, peavad ained olema toatemperatuuril. Vajalik kogus majoneesi segada jahutatud seentega. Lõpuks lisada hakitud petersell. Serveerida eelroana või külmlauas. Šampinjonisalat sobib hästi looma- või põdralihaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa