Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Redisepüreesupp väikese vürtsiga

Eelroad

Redisepüreesupp väikese vürtsiga

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Redisesupp võib olla mahe, aga see supp on maitseainetega veidi tulisemaks timmitud.

40-60 min

Retsept
portsjonile
700 g Redis
2 tk Sibul
1.5 l Kanapuljong
1 spl Või
1 spl Jahu
8 dl Rõõsk koor 10%-line
4 spl Worcestershire'i kaste
Sool
Must pipar
1 spl Mädarõigas
Poolita redised, haki sibulad ja pane koos puljongiga keema. Alanda kuumust ja hauta 35–40 minutit, kuni redised on pehmed, lase pisut jahtuda ja püreeri.
Sulata või, kuumuta selles jahu 1 minut. Lisa koor ja keeda paksenemiseni, umbes  5 minutit. Klopi hulka Worchesteri kaste, sool, pipar ja mädarõigas. Lisa püreeritud redised ja kuumuta läbi.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes