Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kartulisalat ubade ja õuntega

Eelroad

Kartulisalat ubade ja õuntega

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Palomets
Lihtsalt valmiv toit, mis ei sisalda liha. Sobib hommikusöögiks. Punaste ubade asemel võid kasutada ka teisi ube. Šalottsibulat lisades saad huvitavama salati. Sellele salatile sobib hästi sinepikaste, mille võid ise valmistada või siis osta.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
3 tk keedetud kartul
100 g (punased) konservoad
1 tk Õun
1 sl sidrunimahl
1 tk (väike) Paprika
4 tk salatileht
1 sl punaveiniäädikas
2 sl oliivõli
1 tl terav sinep
1 küünt Küüslauk
1 tl peeneks hakitud värske petersell
Lõika kartulid sektoriteks. Vala ubadelt vedelik ära. Lõika paprika väikesteks kuubikuteks, õun õhukesteks sektoriteks või ubadest pisut suuremateks kuubikuteks. Kui oled õuna tükeldanud, sega see kohe sidrunimahlaga. Kastme jaoks sega kõik kastmeained omavahel hästi läbi, kõige parem on seda teha sauseguriga. Pane kaussi kartuli-, õuna- ja paprikatükid. Lisa oad, vala peale salatikaste ning sega kergelt. Rebi serveerimistaldrikule salatilehed ja tõsta peale kastmega segatud salat. Kaunista peterselliga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes