Eelroad

Kartuli-kana-fetasalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Toitev kanasalat, mille puhul kaste serveeritakse eraldi.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Sega kokku kaste ja pane külmkappi maitsestuma. Pruunista kanafileesid pannil õlis mõlemalt poolt 6-7 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lõika jahtunud kanaliha kuubikuteks, nirista üle ananassikonservi vedelikuga ja sega läbi. Nõruta fetajuust sõelal. Rebi jääsalat tükkideks ning poolita kirsstomatid. Lõika kartulid ja kurk pooleks ning viiluta õhukeselt. Pane vaagnale tomati-kurgitükid ja jääsalat, laota peale fetajuust ja kartuliviilud ning kõige lõpuks kanatükid. Serveeri eraldi salativaagen ja kastmekauss.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 16.sept 2016 10:56
Nii see on, aga igaüks on oma köögis kuningas, et retsepti oma maitse järgi paika timmida. Ananass sobib siia hästi, nii et veidi seda salatisse lisada on väga hea mõte. Eriti sellist, mille konservivedelik pole üleliia magus.
Tiiu 11.sept 2016 21:50
Aga mida teha ananassikonservi tükkidega? Kas lähevad salati sisse? Retsepti järgi tuleks kasutada ainult konservi vedelikku liha maitsestamiseks. Kas liha lisada salatile koos konservi vedelikuga?
paula 18.apr 2012 14:49
Parim salat!
Epuste 14.mai 2011 16:53
Kuna tegin seda liha kõrvale nautimiseks, siis kana ja ananassi sisse ei pannud. Täitsa keeletuks võttis...no tõeti väga maitsev :)
sutsik 19.juuli 2010 12:47
Tegin tillukeste värskete kartulitega, kõik kiitsid, läheb teinekordki käiku!
siirikirikal 15.dets 2009 15:13
nagu ütleb esimene lause: sega kokku kaste ja pane külmkappi maitsestuma. Pärast serveerides igaüks lisab kastet oma tahtmist järgi.
to Priit 15.dets 2009 15:03
ilmselt segad komponendid kokku...............-
....................-
....................-
.....
Priit 16.juuli 2008 18:32
huvitav kuidas see kaste käib?
1