Eelroad

Sibula-kodujuustupirukas

Keskmine hinne: 3.7 Allikas: Kodukiri Autor: Angeelika Kang
Võrratu pirukas, mis maitseb ka neile, kes muidu sibulat ei söö. Valmib erilise vaevata ja toidab ära suuremagi seltskonna. Võid valmistada ka poole väiksema koguse ümmarguses pirukavormis.
Valmistusaeg: üle 60 min

Ettevalmistusaeg 15 minutitKülmkapis 30 minutitKüpsetamiseks 25 minutit

Kogus: 1 portsjon
Taina valmistamiseks näpi või, kodujuust ja omavahel segatud kuivained ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja pane 30 minutiks külmikusse. Kuumuta ahi 200°C-ni. Suru tainas suure küpsetusplaadi põhja. Küpseta pirukapõhja 5 minutit. Täidise valmistamiseks kuumuta pannil õli ja või. Lisa viilutatud sibul ning tüümian ja hauta tasasel tulel 5 minutit. Tõsta tulelt ning sega juurde kodu- ja riivjuust ja munad. Maitsesta soola-pipraga. Kata eelküpsetatud põhi täidisega, küpseta veel 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
lilloja 08.märts 2015 15:55
Väga hea, sibulad prae siiski küpseks
Anni 30.juuli 2013 15:17
Väga maitsev. Panin veel 10 minutit enne ahjust väljavõtmist riivjuustu peale ja tõeliselt hea.
mäx 21.aug 2011 15:36
kuigi ma pole sibulasööja, maitses pirukas imehästi! lõikasin sibula viilude asemel väiksemateks tükkideks ja hautasin õlis hästi pehmeks. väga hea pirukas, kindlasti teen seda veel :P
Algaja kokk 24.veeb 2011 17:19
Väga maitsev pirukas, aga kindlasti lahtikäivat vormi kasutades ka küpsetuspaber alla - muidu on või kärsahaisu veel kaua tunda... :)
Merle 19.aug 2010 21:49
Väga hea pirukas:Y Maitsev nii külmalt kui kuumalt
Heidyz 02.märts 2010 12:40
Panin võid vähem, aga ikkagi ajas põhi osa välja. Muidu oli väga maitsev, teiselt korral panin veel sinki ja paprikat ka.
Siramisu 14.jaan 2010 14:05
Väga hea. Soovitan väga. Lihtne valmistada ja saab üsna kiiresti valmis ja toidab ka hästi. Isegi minu 3 aastane kiitis ja sõi :)
roswell 13.nov 2009 23:22
Praadisin täidise sisse natuke suitsupeekonit ka...maitse meenutas veel rohkem pitsat...ja sibulat hautasin kauem kui 5 min...mulle ka ei meeldi poolpehme sibul...
Liisa 09.juuni 2009 13:22
Minu lemmik läbi aegade
ei meeldinud 06.mai 2009 01:10
Minu meelest kannatas süüa küll, aga mees sõi pool viilu ja ülejäänu söötis koerale. Tema meelest on selline poolpehme sibul lihtsalt jäle - sibul olgu kas toores või küpseks praetud.
s_jelena 22.veeb 2009 02:50
super hea pirukas!
Ann 13.veeb 2009 10:28
Jube hea tuli. Soovitan. Võid panin tunduvalt vähem, ikka oli hea.
Maraya 20.nov 2008 17:22
Vägaväga maitsev.
Merka 25.märts 2008 19:15
väga hea pirukas! Maitse meenutab pitsat.
1