Eelroad

Riisisalat tuunikala ja aedviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Salatid ja suupisted kõikideks pidupäevadeks.
Riisisalat tuunikala, ubade ja suvikõrvitsaga.
Kogus: 1 portsjon
Keeta sõmer riis ja loputada see külma veega. Tuunikala tükeldatud filee segada taimeõli, äädika, soola ja jahvatatud musta pipraga. Oad eelnevalt leotada ning seejärel keeta. Kõvaks keedetud munad ja suvikõrvits lõigata kuubikuteks. Kõik salatiained hoolega segada ning lisada majonees. Tõsta salat sügavasse nõusse. Kaunistada tuunikala tükikestega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Elvis 27.apr 2008 16:39
Kuidagi palju sai seda salatit - terve potitäis. Retseptis ei ole juttu, mitmele inimesele see on. Muidu enam-vähem.
1