Eelroad

Tsitrusmarinaadis lõhe

Keskmine hinne: 2.83 Allikas: 100 rooga
Sidruni-, laimi- ja apelsinimahlas marineeritud lõhe on mõnus alternatiiv klassikalisele graavlõhele. Sobib nii pidulikuks eelroaks kui ka keedetud kartulite kõrvale.
Kogus: 6 portsjonit
Hoia lõhefileed 1-2 ööpäeva sügavkülmas. Võta külmikust välja ja lase sulada 5-10 minutit, lõika imeõhukesteks viiludeks (poolkülmunud kala on tunduvalt kergem fileerida). Tõsta fileelõigud taldrikule. Pressi laimist, sidruni- ja apelsinipoolikust välja mahl ning sega kokku marinaad. Vahetult enne serveerimist kalla marinaad kalalõikudele, raputa peale rohelist sibulat, tilli ja rosépipart. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa