Eelroad

Täidetud kalmaarid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Kui soovid külalisi üllatada millegi erilisega, tasub proovida seda itaaliapärast rooga.
Kogus: 4 portsjonit
Keeda külmutatud kalmaarid peaaegu pehmeks. Sega kokku purustatud küüslauk, päikesekuivatatud ja värsked tomatid, basiilik ning saiapuru. Lisa veiniäädikas ja 1 sl oliivõli, maitsesta segu ohtra soola ja pipraga. Vahepeal pane kalmaaridega võrdne arv puust kokteilitikke vähemalt 10 minutiks vette ligunema, vältimaks nende kõrbemist. Täida kalmaarid teelusika abil, sule lahtised otsad tikkudega. Pintselda kalmaare õliga ning küpseta keskmiselt kuumas grillis või ahjus 225°C juures sagedasti keerates 4-5 minutit. Piserda üle sidrunimahlaga, kaunista basiiliku ja sidruniga. Retsept on mõeldud neljale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kalmaari sõber... 21.okt 2011 00:31
aga kui teha värskest kalmaarist? kuda siis teha, kas keeta samamoodi?
1