Eelroad

Lillkapsa-juustusupp

Keskmine hinne: 3.46 Allikas: Tiina Trolla Autor: Toidutare.ee
Lihtne ja kerge õhtusöök.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese porrulauk hoolikalt jooksva vee all puhtaks ja nõruta. Lõika porru õhukesteks ratasteks ja hauta või sees pehmeks. Lisa vesi ja puljongikuubik.
2. Peenesta lillkapsas õisikuteks, tükelda kooritud kartulid, purusta küüslauk ning kalla potti. Lase supil vaiksel tulel podiseda 25-30 minutit. Kui köögiviljad on pehmed, püreeri need. Maitsesta ürdisegu ja musta pipraga.
3. Pehmenda toorjuust, lisa supi hulka ning lase keema. Vaata, et segu oleks ühtlase konsistentsiga. Serveeri koos värske tilliga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kärt 25.apr 2014 11:50
Lisasin supile toorjuustu asemel suitsujuustu - väga maitsev sai!
popkutt 11.mai 2012 04:28
Crispid peekonitükid ja paar tilka sidnunimahla andisd ka hea täienduse niigi heale retseptile.
Liisu 12.jaan 2012 20:34
Kõige parem püreesupp.Terve pere jumaldab:Y
Mari 16.juuni 2011 09:00
Maitsev!
sa 07.juuni 2011 14:02
Puljongikuubik rikub asja ära just, väga üheülbaline. Peale meeldis mulle lusikatäis röstitud seesamiseemneid ja värske till.
ma 31.mai 2011 19:08
üks parimaid! vahemere-
maade ürdisegu asemel lisasin ühe puljongikuubiku.
meelespea 15.aug 2010 19:19
Hästi maitsev
Krissu345 24.apr 2009 11:55
Väga mõnus.
1