Eelroad

Suitsuforelli püreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mahedamaitseline püreesupp on tervislik, kuid samas toitev. Serveeri koos krõbeda saia või sepikuga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Koori ja tükelda kartulid ning porgand. Viiluta porru. Kuumuta puljong ja pane sellesse köögiviljad, keeda 20 minutit. Puhasta ja tükelda kala ning pane samuti potti. Viimaks lisa toorjuust, püreeri supp ühtlaseks ja maitsesta hakitud tilliga. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
you 11.juuli 2010 14:41
:A:N:Y:O:O!:H:S;);):-
):(:R:P:O:Y:A:A:A:A:-
A:A:A:A:A:A:A:A:A:N:-
N:N:N!:H:H:T:T:P:P:S-
:D:D:D:R;):(:):):):(-
:(:R:R:R:D:S:P:T:H:H-
!:O:O:Y:N:A:A:A:A
kullake 07.apr 2010 16:53
mul tekkis küsimus, et kas kala ikka sobib püreestada?
Leena 14.märts 2010 15:41
Super hea :Y
katijas 10.veeb 2008 18:10
Tõesti väga maitsev. Minu lemmikpüreesupp praeguse seisuga.
Minajah 14.jaan 2008 16:35
Väga maitsev supp. Soovitan proovida :)
1