Eelroad

Tomati-forellisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Huvitav kombinatsioon tomatist ja forellist. Tulemuseks on imehea vürtsikas kalasupp.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Peenesta sibul ja küüslauguküüned. Lõika kooritud kartulid ja porgandid kuubikuteks. Lase potis õli tuliseks, pane sinna sibul-küüslauk ning prae mõni minut. Lisa tomatikonserv ja puljong, kuumuta keemiseni. Seejärel lisa kartulid-porgandid. Maitsesta basiiliku, tüümiani, suhkru ning Tabasco kastmega ja keeda seni, kuni kartulid on pehmed. Lõika forellifilee kuubikuteks ning lisa supile, keeda veel 5 minutit. Serveeri sepiku või itaaliapärase leivaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
monique 02.märts 2010 16:18
mmmm, tõesti hea supp ! ma lisasin kalale ka sidrunimahla tiba
Jammi 02.jaan 2010 16:45
Lemmik supp :Y Lihtne valmistada, maitse super hea, kuigi jätan tavaliselt Tabasco kastme välja ja kalapuljongi asemel kasutan juurvilja puljongit:P
zebsik 24.apr 2009 09:31
päris hea tuli.. mina panin kartuli asemel kaalikat.
Max33 08.jaan 2006 15:00
Sellele supile sobib veel suurepäraselt sisse segada 200g maitsestamata sulatatud juustu :P
Jänku Juta 05.jaan 2006 18:36
Kui suur see 1 purk purustatud tomateid on? Aitäh!
1