Eelroad

Lillkapsasupp II

Keskmine hinne: 3.33 Allikas: Säästu-kokaraamat.
Roog kaalujälgijatele. Lillkapsa-porgandipüreesupp.
Valmistusaeg: kuni 20 min

Ettevalmistamisaeg umbes 5 minutit Roa valmimisaeg umbes 15 minutit

Kogus: 1 portsjon
Jaota lillkapsas väiksemateks osadeks, lõika porgand seibideks ning hauta köögiviljapuljongis kaane all umbes 15 minutit. Püreeri supp. Maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga. Enne serveerimist puista peale peterselli. Selle maitsva lillkapsasupi indiapärase variandi saad, kui asendad muskaatpähkli karri ja ingveriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
egle 17.okt 2012 08:56
Huvitav kas seda tihti syyeas saaks ka kaalust alla votta kui mul on aktiivne eluviis
kats 23.aug 2012 15:47
Kui kartulit ja Merevaiku juurde lisada, siis ta pole enam kaalujälgijatele :)
krissu 20.veeb 2011 13:57
Tegin retsepti järgi , lisasin vaid veidi Merevaiku ja küüslauku. Väga nämmi tuli :Y
etriine 29.nov 2008 16:24
Muskaatpähkliga tulebki ettevaatlik olla. Mina tegin selle supi brokkoli ja porgandiga ning lisasin küüslauku (3 küünt) ja Merevaiku (75g, võib olla ka light-variant). Jube hea supp tuli! Küüslauk andis eriti hea maitse sinna juurde, lisaks Meravaigule. ;) Kui aga küüslauku ei armasta, jääb see maitseelamus kahjuks ära. Aga soovitan julgelt!
majami 15.okt 2008 17:01
kui sa pole kaalujälgija, siis lisa juurde veel pakk Merevaiku, see teeb eriti maitsvaks.
kassandrak 19.aug 2008 14:51
Muidu oleks olnud hea supp, aga muskaatpähkel rikkus maitse ära :(
bett 10.apr 2008 17:10
uskumatu:) ma pole varem nii head suppi söönud .teen kindlasti veel:) panin ka kartulit ja ei püreestanud ( riivisin porgandi) head isu:) :):)
-pirru- 08.mai 2006 20:33
Väga hea supp, aga veel parema saab siis, kui lisada ka kartulit ja rohkem puljongit (vett). Proovisin mõlemat pidi järgi ja viib keele alla :)
1