Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Punane kalasupp

Eelroad

Punane kalasupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Tomat annab supile nii värvi kui ka maitset, happesust tasakaalustab suhkur.

20-40 min

Retsept
portsjonile
400 g külmutatud tursk vm valge kala filee
1 tl Sool
1 sl Sidrunimahl
2 sl õli
3 küünt Küüslauk
600 g külmutatud köögiviljad
4 tk kartul
1 purki purustatud tomatid
1 tl Pune (kuivatatud)
1 tl Basiilik (kuivatatud)
Tabasco kaste
1 l vesi
2 tk kalapuljongikuubik
1 tl suhkur
SERVEERIMISEKS
Murulauk
Hapukoor
Lõika poolsulanud kala väiksemateks tükkideks, maitsesta soola ja sidunimahlaga. Peenesta küüslauk noaga ning kuumuta õlis madalal kuumusel mõned minutid. Lisa tükeldatud kartulid, köögivili, puljongikuubikud, ürdid, suhkur ja vesi. Hauta 10 minutit. Kalla hulka tomatihoidis, kalatükid ja Tabasco kaste, kuumuta keemiseni ning lase 5 minutit kaane all järelvalmida. Maitsesta vajadusel veel soolaga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes