Eelroad

Kala-juustusupp tomatiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Tomat annab kalasupile maitset ja värvi, juust lisab tõhusust.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lase vee ja tomatimahla segul keema tõusta. Lisa puljongikuubikud, köögivili ja kartulitükid. Keeda tasasel tulel 10 minutit. Lõika juust keeva vees hoitud noaga tükikesteks, lisa supisse ning sega sulamiseni. Lisa ka pisikesteks tükkideks lõigatud kala, lase taas keema. Tõsta pott pliidilt ja kata kaanega. Mõne minuti pärast on kala pehmeks haudunud ning nüüd saab ka supi maitse lõplikult viimistleda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
siirikirikal 07.juuni 2012 10:07
jah, ega peagi. Tänased sulajuustud ongi juba pigem kreemid ja see retsept on juba üsna vanast ajast.
nopsununnu 07.juuni 2012 09:25
Hmmm...tekkis küsimus, et miks sulatatud juustu noaga peab tükkideks lõikama?
bahjiggity 10.mai 2010 18:35
Ei midagi põrutavat. Tegelikult saab sellest, et midagi põrutavat pole mõtet oodata, juba retsepti lugedes aru. Pigem on selline toimeka pereema kiire hädaabisöök tööpäeva õhtuks.
Julia 24.nov 2009 19:11
Oi! No nagu eriti mämm asi kukkus välja
Niidirull2 03.märts 2009 19:30
Üks mu lemmikutest!
1