Eelroad

Räimesupp Vahemere moodi

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodu & Aed.
Kiirelt valmiv räimesupp oliivide ja fenkoliga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda räimefileed parajateks suutäiteks. Haki sibul, oliivid ja fenkol peeneks. Purusta küüslauguküüned. Pane kõik köögiviljad potti ning kuumuta kiiresti õlis klaasjaks. Lisa purustatud konservtomatid ja vesi ning keeda 5 minutit. Lisa maitse järgi soola, suhkrut ja pipart. Lõpuks lisa supile tükeldatud räimefileed. Aja veel keema ja kontrolli maitset. Serveerimisel pane peale värsket basiilikut.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Kolga 14.jaan 2006 13:22
Jabur on anda koguseid a la 0,63 febkolit või 3. 75 küünt, võiks ikka, kui ümardatud grammidega pole võimalik, siis kasutada jaotust väike-keskmine-suur, üks-kaks-kolm. Kokandus on vast ikka kunst, mitte niivõrd inseneritöö. Ter-
vitades ja ühte väikest ja ühte suurt fenkolit 0.63 suuruseks osakuks viilimas ja võrdlemas.
1