Eelroad

Kalasupp kookosleemega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Teravale ja eksootilisele kalasupile annab mõnusa maitsenüansi laim.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda kalafilee, sega 2 sl kalakastme ja musta pipraga. Lase külmkapis 20 minutit maitsestuda. Riivi laimi koor ja pressi mahl välja. Koori ning haki ingverijuur. Lõika porru pikisuunas pooleks, loputa ja viiluta. Eralda tšillikaunalt seemned ning haki viljaliha peeneks. Vala kookospiim ja puljong potti, lisa laimikoor, ingver ja porru. Seejärel pane potti kala ja ülejäänud kalakaste. Keeda mõni minut. Lisa tšilli, laimimahl ja koriander ning serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa