Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Kalasupp kookosleemega

Eelroad

Kalasupp kookosleemega

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Teravale ja eksootilisele kalasupile annab mõnusa maitsenüansi laim.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g kalafilee (hõbeheik,koha,tursk)
6 sl kalakaste (nt Santa Maria)
0.25 tl Must pipar
ühe laimi riivitud koor ja mahl
2 cm juurt Ingver
1 tk Porrulauk
0.5 värsket kauna Tšilli
4 dl Kookospiim
2 dl kalapuljong
Koriander
Tükelda kalafilee, sega 2 sl kalakastme ja musta pipraga. Lase külmkapis 20 minutit maitsestuda. Riivi laimi koor ja pressi mahl välja. Koori ning haki ingverijuur. Lõika porru pikisuunas pooleks, loputa ja viiluta. Eralda tšillikaunalt seemned ning haki viljaliha peeneks. Vala kookospiim ja puljong potti, lisa laimikoor, ingver ja porru. Seejärel pane potti kala ja ülejäänud kalakaste. Keeda mõni minut. Lisa tšilli, laimimahl ja koriander ning serveeri kohe. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes