Eelroad

Seenepüreesupp juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Peterselli-juustupallikestega garneeritud seene-köögiviljapüreesupp. Teraviljavalguta (gluteenivaba) roog, sobib tsöliaakiahaigetele.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Peske ja nõrutage seened ning lillkapsas. Koorige kartulid ja sibul. Tükeldage seened ja sibul viiludeks ning kartul 3 cm suurusteks tükkideks. Lillkapsas eraldage õisikuteks, juust riivige, petersell hakkige peeneks. Sulatage potis või, lisage sibul ja kuumutage klaasjaks. Lisage seened ning kuumutage needki läbi. Seejärel kallake juurde vesi. Kui leem on keema tõusnud, siis lisage tükeldatud kartul ja lillkapsas. Keetke seened ning köögivili pehmeks. Püreerige supp ja maitsestage. Valage juurde rõõsk koor ning laske supil veel kord keema tõusta. Riivjuustust ja hakitud petersellist vormige õhulised pallikesed. Serveerimisel garneerige suppi pallikestega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jõeke 16.apr 2006 12:11
olen analoogseid suppe palju teinud.kindlasti väga maitsev,proovige kindlasti.juustu võib panna ka riivitult.
1