Eelroad

Kukeseene-quiche

Keskmine hinne: 3.55 Allikas: Targu talita.
Lehttainapõhjal kukeseenetäidisega pirukas.
Kogus: 1 portsjon
Rullige tainas lahti ja asetage ümmargusse koogivormi nii, et vormi ääred oleksid tainaga kaetud. Enne katte panemist tuleb pirukapõhja kergelt ahjus küpsetada, kuni see muutub kuldkollaseks. Pirukapõhjale laotage ühtlaselt kukeseene-sibula-juustu segu. Lõpuks valage kate peale. Katte valmistamiseks kloppige munad lahti. Lisage piim, koor ja maitseained. Pirukat küpsetatakse ahjus 170°C juures, kuni täidis on pealt kuldkollane. Serveerige soojalt koos salati ja klaasi veiniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa