Eelroad

Quiche kitsejuustu ja köögiviljadega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Lehttainapirukas kitsejuustu ja grillitud Provance´i köögiviljadega.
Kogus: 1 portsjon
Kitsejuustu asemel võib kasutada fetat või valgehallitusjuustu, aga maitse muutub siis suuresti. Parima tulemuse saab siiski antud retseptist kinni pidades. Eelküpsetage pirukapõhja ahjus 200°C juures 10 minutit. Provance´i köögiviljade all mõeldakse tüüpilisi selles provintsis kasutatavaid köögivilju: paprikat, baklazhaani, kabatshokki. Neile lisatakse Provance´i ürte ja küüslauku. Kõike seda grillitakse ahjus või lahtisel grillil extra virgin oliivõliga pintseldatult 10-12 minutit, kuni köögivili omandab pruunika värvuse. Asetage täidis pirukapõhjale, sellele omakorda kitsejuust väikeste tükikestena. Kloppige kokku munad ja rõõsk koor, segage juurde maitseained ja tükeldatud petersell. Valage segu täidisele peale. Küpsetage pirukat ahjus 190°C juures 20-25 minutit, kuni lahtine pirukas on kergelt pruunikas. Serveerige soojalt või külmalt salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mia 01.apr 2012 18:02
Kui suurde vormi selle retsepti järgi quiche mahub?
katu014 15.jaan 2008 20:42
minu lemmikpirukas
1