Eelroad

Lahtine spinati-oliivipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Lahtine pirukas spinati-oliivi-feta täidisega.
Kogus: 1 portsjon
Segage jahu küpsetuspulbriga. Sulatage või. Lisage sellele hapukoor ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Laotage tainas küpsetusvormi. Klaasist vorm on parim, siis näeb, kuidas piruka põhi küpseb. Sulatage külmutatud spinat, nõrutage siis sõelal ja pigistage see käega kuivemaks. Lisage hakitud küüslauk ( ärge kasutage küüslugupressi, muidu jääb maitse liiga vänge ). Segage. Laotage spinat küpsetusvormis olevale tainale, pange peale feta juustu tükid ning lisage iluks ja maitseks tükeldatud mustad oliivid. Katteks vahustage 2 muna kohvikoorega ja valage täidisele. Kõige peale riputage veidi riivjuustu. Küpsetage pirukat ahjus 225°C juures umbes 25 minutit. Klaasist nõus küpsetades saate paremini jälgida, et põhi ära ei kõrbeks. Lihtsama ja odavama piruka saab, kui kasutada täidiseks lillkapsast ja brokolit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Maris 26.juuli 2010 11:53
Kõigi lemmik alati! Lihtsalt suurepärane!
1