Eelroad

Kreemjas suitsukalapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Mahlane ja maitsev pirukas, millesse sobib hästi kuumsuitsuräim, hinnalisemast kalast rääkimata.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 8 portsjonit
Mikserda pehme või toasooja kohupiimaga läbi. Lisa küpsetuspulbri ja soolaga segatud jahu, töötle ühtlaseks. Suru tainas 28 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele, tõsta külma. Lõhesta porru pikuti ja loputa. Lõika õhukesteks viiludeks ning hauta õlis pehmeks. Tükelda puhastatud kala. Mikserda munad kohvikoorega lahti ja lisa maitseained vastavalt kala soolasusele. Pane kalatükid ja porru tainale, kalla peale munapiim. Küpseta pirukat ahjus 200°C juures umbes 40 minutit. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
katu 11.juuli 2013 14:54
see on kõige-kõige parem netis leiduvatest kalapirukate retseptidest! Põhi ei ole kõva ega ppudene, vaid on mõnusalt pehme. Ja pirukas on mõnus mahlane ka pärast pikka seismist.
Hindaja 11.märts 2011 12:47
suitsulõhega just teeme, kindlasti tuleb ülihea
sirts 31.jaan 2011 11:38
Ülihea, kõik sõid ja kiitsid :)
Merlinmmmm 25.apr 2010 03:11
Ülihea pirukas! Ainult et juustu kohta pole valmistamise osas midagi kirjas;) Ma alles hiljem avastasin, et juust on alles jäänud aga usun, et nii ongi parem.
NurrMarta 18.apr 2009 19:49
Suitsulõhega oli ülihea.
1