Eelroad

Sibula-porrupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitsev suupiste neile, kes ei armasta liha ega kala piruka sees.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Puhasta sibulad ja lõika sektoriteks. Pese ja tükelda porru. Koori küüslauguküüned ning haki peeneks. Kuumuta tükeldatud ained pannil võis klaasjaks. Maitsesta vähese soola-pipra ja hakitud värskete ürtidega. Rulli tainas lahti ning kata sellega kandilise või 24 cm läbimõõduga ümmarguse pirukavormi põhi ja ääred. Laota sibula-porrusegu tainale. Klopi muna koos sinepi ja koorega lahti, sega hulka riivjuust ning kalla sibulatele. Küpseta ahjus 175°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
Klaasi veini või tassikese tee kõrvale on see lihtsalt suurepärane maitseelamus.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kingu 11.okt 2010 14:10
Väga hea pirukas!
iduidu 24.nov 2007 21:24
tundub isuärätavalt!
aiki 15.okt 2006 23:53
Armastan väga sibulapirukat. Proovin homme järele.
Foxike 15.okt 2006 14:22
Tundub väga isuäratav! Proovin kiiremas korras ära. F.
pirp 15.okt 2006 09:47
väga maitsev
1