Uudiskiri Instagram Facebook
 
Eelroad

Wrap pariisi kartulite ja köögiviljadega

Eelroad

Wrap pariisi kartulite ja köögiviljadega

Rudolf Visnapuu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Priit Palomets
Wrapid pärinevad Mehhikost ning on enamasti vürtsikad ja teravad. Täidiseks sobivad pariisi, kuid loomulikult ka tavalised kartulid.
Retsept
portsjonile
16 tk keedetud pariisi kartul
10 viilu keedusink
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk (punane) Paprika
1 väike kaun Tšilli
6 sl (terav) Tomatikaste
tex-mex maitseaine
Sool
Must pipar
Lõika sibul poolikuteks ratasteks, küüslauk haki peeneks ning paprika ja sink lõika ribadeks. Prae need kuumal pannil kergelt läbi. Lisa kartulid ning peeneks hakitud tšilli. Kui see kõik on umbes 5 minutit praadinud, lisa tomatikaste ja maitsesta. Tee wrap enne täidise sissepanekut soojaks - seda võid teha kuumal pannil, grillil või mikrolaineahjus. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes