Eelroad

Lõhesalat II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita
Lõhesalat kurgi, kreeka pähkli ja röstitud saiaga.
Kogus: 1 portsjon
Kastmeained panna kaanega purki ja raputada tugevasti läbi. Kaste panna külmikusse maitsestuma. Enne salatile valamist loksutada. Lõhefileest lõigata nurga all 1,5 cm laiused ribad, need röstida, grillida või küpsetada ahjus. Fireeribasid võib kuumutada ka pannil, neid pidevalt segades. Saiaviilud röstida ja lõigata kuubikuteks. Kurk lõigata viiludeks. Taldrikule panna esmalt salatilehed, nendele röstitud saiakuubikud ja tükeldatud kreeka pähkli tuumad ning kurgiviilud. Salatiained laduda selliselt, et taldrikule tekiks kuhi. Sellele valada salatikaste ja laduda lõhefilee ribad. Kalatükkidele raputada veidi soola ja pipart. Salat kaunistada maitserohelise või ürtidega. Salati saab varem valmistada, portsjonid toidukilega katta ja külmikusse panna.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa