Eelroad

Kõrvitsasupp basiilikuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Kõrvitsa-porgandi püreesupp tomati ja basiilikuga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon
Kõrvits lõigata kuubikuteks, porgand paksemateks ketasteks. Köögiviljad keeta vähese soolaga maitsestatud vees pehmeks ja püreerida. Sibul hakkida ning kuumutada võis klaasjaks. Tomatid koorida, eemaldada seemned ja lisada sibulale ning kuumutada koos mõni minut. Kõik ained segada kokku ja kuumutada tasasel tulel 10-15 minutit. Supp maitsestada, lisada hapukoor ja hakitud basiilik.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Taira 26.okt 2010 20:20
Kaia, tegu on siiski kõrvitsasupiga, see ei peagi tomatimaitsega olema ?!
AgaateNetta 04.sept 2010 14:56
Tõesti maitsev... ja värske basiilik paneb i-le täpi :)
Mari 14.dets 2009 19:29
Maitsva tulemuse saab ka ilma tomateid koorimata ja seemneid eeemaldamata, püreerides lõpus ka tomati ja sibula ülejäänuga ning lisades pisut sidrunimahla. Sametiselt maitsev!
_Kaia193 26.märts 2008 15:45
Lisasin supile veel chillipipart, ürdisegu, fariinisuhkrut, muskaatpähklit ja valget veini. Maitsev ja pisut erinev tavalisest tomatisupist, põhimaitse on siiski tomatine.
1