Eelroad

Makrasalat II

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Makrasalat muna, kurgi, herneste ja ananassiga koore-majoneesikastmes.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Munad keeta ja tükeldada sektoriteks. Makrapulkadest lõigata nurga all seibid. Salat lõigata ribadeks või rebida. Kurk ja ananass lõigata suuremateks kuubikuteks. Kastme valmistamiseks vahustada koor kergelt, lisada majonees ja maitseained. Serveerimisel segada salatiained kergelt omavahel, panna salatikaussi või -vaagnale ja valada üle kastmega. Kaunistada võib salatilehtede ja tervete krevetilakkadega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
tiina 30.jaan 2009 20:53
Parim salat on riisi makrasalat ! My favorite . :D Miks siin pilti pole ?? ;S;S
1