Eelroad

Krevetisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita.
Piduliku krevetisuppi serveeri juustuküpsistega.
Kogus: 1 portsjon
Kalapuljong kuumutada keema. Krevetilakad nõrutada, vedelik lisada kalapuljongile. Porgand ja seller tükeldada väikesteks kuubikuteks, porru viilustada, sibul hakkida. Või sulatada paksupõhjalises keedunõus, lisada köögiviljad ja kuumutada veidi aega pidevalt segades. Lisada nisujahu ja tomatipüree ning segada hoolikalt. Lisada kalapuljong, valge vein ja mõned tillioksad ning keeta 20-30 minutit. Köögiviljad tõsta vahukulbiga supi seest välja, püreerida ja lisada uuesti supile. Supp maitsestada vähese soola ning värskelt jahvatatud valge pipraga. Koor ja munakollane vahustada. Vahetult enne serveerimist lisada segu pidevalt segades supile. Lisada ka tükeldatud krevetilakad, supp kuumutada korraks läbi ( ei keedeta ). Serveerimisel panna supile tillioksi. Lisandiks sobivad juustuküpsised. ( Vaata Juustuküpsised II ).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa