Eelroad

Kana-satee maapähklikastmega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Satee ehk lihavardad on eriti populaarsed Indoneesias, kus neid pakutakse koos sametise maapähkli- ja kookospiimamaitselise dipikastmega.
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega omavahel kõik marinaadiained. Lõika kanafilee pikkadeks 3 cm läbimõõduga ribadeks. Sega kanafilee ja marinaad ning lase kilekotis või suletavas kausis 4 tundi kuni üleöö külmkapis maitsestuda. Leota puidust grillvardaid 30 minutit külmas vees.
2. Kastme valmistamiseks kuumuta kookospiim kastrulis keemiseni. Lisa karripasta, maapähklivõi, puljong ja fariinsuhkur. Sega ühtlasks ning kuumuta veel 5 minutit. Tõsta tulelt, sega juurde laimimahl ja sool ning jahuta.
3. Lüki broilerifileed vardasse ja grilli, küpseta pannil või ahjus 200°C juures 10 minutit. Serveeri maapähklikastme ja keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
anny 17.sept 2008 12:17
soovitaksin kastmesse lisada värsket koriandrit, annab hea tulemuse.
1